Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ceya
ceya

KORKMALIYIZ BAZEN

Yorum

KORKMALIYIZ BAZEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

914

Okunma

KORKMALIYIZ BAZEN

KORKMALIYIZ BAZEN

Korkmalıyız Bazen
Kaçamak Bakışlarımızdan
Duruşlarımızdan Köşe Başında
Geçmemesine Saatlere Yenik
Ah Çekmekten Sevdiklerimizin Arkasından

Korkmalıyız Bazen
Hüzzam Hüzünlerde Şair Olmaktan
Bir Omuz Bulmalı
Yaslamalıyız Göz Yaşlarımızı Acılarıyla
Nehir Olmalıyız Dağ Gibi Omuzlarda
Güneş Açmadan Da Susmalıyız

Korkmalıyız Bazen
Sen Olmaktan
Ürkek Dudaklarında Hıçkırık
Ellerinde Titrek Bir İsyan
Kelimelerinde Yok Bir Şey Olmaktan
Korkmalıyız Bazen
Korkmaktan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Korkmalıyız bazen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Korkmalıyız bazen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KORKMALIYIZ BAZEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL