Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
KUZEYRUZGARII
KUZEYRUZGARII

YOLCU YOLUNDA GEREK

Yorum

YOLCU YOLUNDA GEREK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1058

Okunma

YOLCU YOLUNDA GEREK



Yolun Sonuna Geldik sevgilim
Hayatımda Bana Verdiğin tüm güzellikler için
Hayatımda Bana bağışladığın umutlar için
Hayatımda Bana sunduğun içten sevgiler için
Sana Yürekten teşekkür ederimm

Seninle değilde sensiz gidiyorum
Sönen bir ateşim artık şiirlerimde
Sensiz zor olucak ama gitmek zorundayım
Gözyaşlarımı sana saklayacağım
Son günlerimi seninle geçireceğim

Duygusal ’dır kalbim ardımdan ağlama
Dayanamaz yüreğim gözyaşlarına
Düştüm kaldıran olmadı yollarda
Dik durdum ezmeye çalıştı insanlar bu hayatda
Duramam artık buralarda

Hürsün benden sonra hayatında
Gürsün sesinle bu diyarda
Özgürsün Dertsiz bu dünyada
Can veriyorsun bana
Sakın üzülme ağlama ardımdan
Yolcu yolunda Gerek Sevdiğimm...

Şair HARUN AYSEL!!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yolcu yolunda gerek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yolcu yolunda gerek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOLCU YOLUNDA GEREK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL