Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
za
zaferoğlu

KIYAMET KOPMALI

Yorum

KIYAMET KOPMALI

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

859

Okunma

KIYAMET KOPMALI

Gerin yayları gerin gevşek olmasın
Gerilmiş yayın okuda uzağa gider
Her şer şer olmaz bir hayır vardır
Karanlık gecelerin sabahı vardır

Namludan çıkan kurşun gibiyim
Dönüşü yok yolda yolcu gibiyim
Dönüpte bakmak olmaz geriye
İleriye ileriye tam gaz ileriye

Hesaplar doğru düzgün olmalı
Haksızlık yok hak yerini bulmalı
Hakkın halka verdiği gaspedilince
Sabretmek olmaz kıyametler kopmalı

Halim Yaman 21.5.2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kıyamet kopmalı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kıyamet kopmalı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIYAMET KOPMALI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
astlgzl
astlgzl, @astlgzl
24.5.2012 17:30:45
her karanlık gecenin bir sabahı vardır
belki daha güneşli belki daha karamsar
önemli olan beklemek umutlu o vakit...
demet demet şiir
demet demet şiir, @demet-demet-siir
21.5.2012 12:20:54
5 puan verdi
ÇOK ŞEYDİ ANLAYANA MISRALAR,,TEBRİKLER,,EVET HAK HAKTIR YERİNİ BULUR SONUNDA,,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL