Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Me
Mecnuni

Bana Aşkın Peymanesin İçirdin

Yorum

Bana Aşkın Peymanesin İçirdin

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

Okunma

Bana Aşkın Peymanesin İçirdin

Bana Aşkın Peymanesin İçirdin

Bana aşkın peymanesin içirdin
Şimdi ben olmuşum mestin ruzigar
Kimini şad edüp konup göçürdün
Bana mı muhalif esdin ruzigar

Bülbül gibi cüda kıldın gülümden
Yad eyledin vatanımdan ilimden
Çeşm-i mestanımı aldın elimden
Beni öldürmek mi kasdın ruzigar

Ne yaman bend ettin beni sevdaya
Ömrümün hasılın verdin hebaya
Hışm eyleyüp beni saldın ferdaya
Bana mı erişti destin ruzigar

Mecnuni’yim terk-i diyar eyledim
Eşimden dostumdan firar eyledim
Şimdi yad elleri karar eyledim
Sılamdan kısmetim kesdin ruzigar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bana aşkın peymanesin içirdin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana aşkın peymanesin içirdin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bana Aşkın Peymanesin İçirdin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL