Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
SEDAT KESİM
SEDAT KESİM

DÖNEMEZMİSİN

Yorum

DÖNEMEZMİSİN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

894

Okunma

DÖNEMEZMİSİN

DÖNEMEZMİSİN

Can gibiydin kan gibiydin
Çektin gittin el gibisin
Bıraktın beni buralarda
Dönemezmisin

Can gibiydin yar gibiydin
Bedendeki kan gibiydin
Bıraktın beni bir başıma
Dönemezmisin

Hangi gönüle sığar bu derdim
Hangi yürek katlanır bilmem
Seven yalnız bir benmiydim bilemem
Hiçmi sevmedin

Tükenmez geceler güneş artık küsmüş
Bir damla yağmura toprak muhtaç olmuş
Mevsimler kıştadır bahardan haber yok
Kuruyan dallar yeşermez olmuş

SözMüzikDüzenleme: Sedat Kesim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Dönemezmisin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dönemezmisin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÖNEMEZMİSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL