Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
anlatan
anlatan

Epigram

Yorum

Epigram

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

923

Okunma

Epigram

Dışarıda bir şey var,bir yıldız... bir gece,bir ben...
Ben yıldıza bakarım,yıldız geceden kaçar
Gece yıldıza hayran kavuşmak için güneş dışı aydınlığa
Beni kendi karanlığına mahkum bırakır...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Epigram Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Epigram şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Epigram şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
15.5.2012 20:16:59
5 puan verdi
emege saygılarımla.......
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL