Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
kordon
kordon

SESSİZLİĞİM

Yorum

SESSİZLİĞİM

( 3 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1175

Okunma

SESSİZLİĞİM

SESSİZLİĞİM

Yıllardır tutukluydu düşüncelerim,
Dün salıverdim.
Aştıklarım,aşamadıklarım,
Arayıp bulamadıklarım,
Susup ağladıklarım....
Kimi pervasızca düştü yüreğimden,
Kimi gürültüyle koptu sessizliğimden....
20 temmuz2010 Canan İşdaş

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sessizliğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sessizliğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SESSİZLİĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
girizgah
girizgah, @girizgah
20.5.2012 20:15:06
oldukça birikmiş olmalı,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL