Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
cünyet
cünyet

BOŞVER

Yorum

BOŞVER

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2456

Okunma

BOŞVER

BİR TUTAM ATEŞ BİR RÜZGAR YELİ
GÜZEL GÜNLERDE HATIRLA BENİ
YAKMASIN SENİ SEVDAMIN SELİ
GÜZEL GÜNLERDE HATIRLA BENİ

DÜŞMEZMİŞ DİLİNDEN SEVGİMİN SELİ
DUYDUKÇA ACIRIM SENDEKİ HALİ
UNUT GİTSİN BOŞVER SENDEKİ BENİ
GÜZEL GÜNLERDE HATIRLA BENİ

DÖNÜPDE MAZİNDE PİŞMANLIK BULMA
AÇ YÜREĞİNİ SEV KENDİNİ VURMA
BU SEVDA ATEŞİ İLE YANIK DURMA
GÜZEL GÜNLERDE HATIRLA BENİ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Boşver Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Boşver şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BOŞVER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
balımsultan
balımsultan, @balimsultan
4.8.2012 17:07:09
5 puan verdi
Türkü tadında olmuş,kutlarım,
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL