Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ahmetdemirer
ahmetdemirer

Sağır AŞK

Yorum

Sağır AŞK

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

701

Okunma

Sağır AŞK

Kulaklarına fısıldarım o duymaz bile
Karşısında haykırırım sevgimi oralı olmaz yine
Düşünüyorum acaba çok mu sessiz söylüyorum?
Ya sevdiğim sağır,
Ya da ben âşık mıyım?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sağır aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sağır aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sağır AŞK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Toprağımsın
Toprağımsın, @topragimsin
5.5.2012 00:19:10
Aşkın iki hali vardır kardeşim,

Biri sesli biri sesiz hali her iki halide güzeldir ses ver duymasa dahi uzak olsanda yakın dur bir mıknatıs gibi çek/sin kalbin.

Saygı ve selam ile.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL