Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Aşık hakan
Aşık hakan

düşmek

Yorum

düşmek

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

705

Okunma

düşmek

Bildirmeden sevmek,
Öyle uzaktan , öyle gizlice .
Düşünülmeden düşünmek
Sevilmeden sevmek.

Hiç bilemedim.,
Hiç bilemiycem.
Türlü hali çeşit işleri.
Ne acaba düşlerimin düşleri.

Ve işte bitti.
buraya kadar.
Düşe kalka büyürmüş çocuklar.
Düşelim bakalım düşeceğimiz yere kadar.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Düşmek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düşmek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
düşmek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
30.4.2012 19:15:33
Beğeni:
1
Okunma:
705
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL