Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Byercan
Byercan

Seni Beklemek

Yorum

Seni Beklemek

( 3 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1209

Okunma

Seni Beklemek

seni beklemek
bu uzaktan gelen bir haberi beklemek gibi değil
ne ekmek kuyruğuda bir dilim ekmek
ne emekli kuyruğunda bir kuruş
ne de ne zaman biteceğini bilmediğim ömrüm gibi
birşey değil bu.
ne zor seni beklemek
sabırla beklemek
ne olacağını tahmin edemeden
hayırlara yormak
ya sabır
ya selamet demek
ve senden bunu gizlemek
ne zor seni beklemek

Ercan Duran

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Seni beklemek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni beklemek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni Beklemek şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
NURCAN CANDAR UYGUR
NURCAN CANDAR UYGUR, @nurcancandaruygur
30.4.2012 17:36:22
5 puan verdi
zordur beklemeler güzeldi

Tebrikler ....
alp.seker
alp.seker, @alp-seker
29.4.2012 23:42:55
5 puan verdi
birgun kavuşursunuz umarım ercan bey
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL