Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
se
seyrüsefer

AYKIRI SEVDA

Yorum

AYKIRI SEVDA

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

789

Okunma

AYKIRI SEVDA



Dolunayda bu gece
Onunla
Kimsesiz bir ümitle
Dolunayda susturmuştuk
Ruhumuzu…

Dinlenme kişisel bir ihtiyaçtı
Yorgun düşmüştü duygular.
Bir var oluş yok oluş hikayesiydi
Ayın on dördünde yitik bir masaldı aşk
Bir daha ki okuyuşa kadar…

Nadasa bırakıldı ekilmiş tüm duygular
Hangi mevsim toplanır pay biçilir
Sonuca ne çıkar bilinmez..

Şimdi susmaların en şanlı görkemindeydi yıldızlar.
Gece örtüsünü örttüğünde bir sır daha gizlendi.
Bir günah tutuldu sular duruldu,
Oysa şahidi de yıkandığımız suydu…

Ey ruhumu dinginliyen uyku
Bölme bir daha rüyalarınla beni..
Aykırı bir sevdaydı
Gördük geçirdik….


SERKAN KARABULUT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aykırı sevda Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aykırı sevda şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AYKIRI SEVDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
lacivertiğnedenlik
lacivertiğnedenlik, @lacivertignedenlik
24.10.2007 16:05:02
Ey ruhumu dinginliyen uyku
Bölme bir daha rüyalarınla beni..
Aykırı bir sevdaydı
Gördük geçirdik….

aykırı bir zaman gülün boynunu vurmaya hazır ayak izleri
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL