Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
ibrahim sarıduman
ibrahim sarıduman

inadına

Yorum

inadına

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1365

Okunma

inadına

yar ben sarhoşum
yar ben bir hoşum
yar inan kötüyüm bugün

elimde kırık şişeler
yar üşütür bu geceler
neler çekmişim ben neler

inadına bu şehrin
yine her sokak lambasına
adının baş harfini kazıyacağım
ne varsa senden olan
senden içime dolan
bütün korkularımla uzayacağım

yar ben bilirim
yar ben ölürüm
yar inan kötüyüm bugün

hasreti yazdım tenime
gelmedin sen hiç yanıma
yar kıymaz mıyım canıma

inadına bu şehrin
yine her kaldırım taşında
küçük bir çocuk gibi uyuyacağım
ve sana türkü olup
çile olup dert olup
bütün korkularımla büyüyeceğim

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İnadına Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İnadına şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
inadına şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL