Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
siyam
siyam

Beklenen durak

Yorum

Beklenen durak

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

793

Okunma

Beklenen durak

Beklenen durak



kasırga durağında mola vermişken,
yolcuların sıra dışı ağlayışları duyulur,
çiseleyen yağmur sesinde,
birde bakarsın ki,otobüs kaçmış,
bir başka otbobüsü beklerken yine,
bu defa üşüdüğünü hissedersin,
ayakların buz tutmuş,
ellerin ceplerinde,
nefesin ısıtır dudaklarını,yalarsın hafifçe,
susuzluğun gelmez aklına acılardan,
o otobüs gelinceye kadar,
adını bilmediğin durakta,
beni beklermisin aleminde
sessizce..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Beklenen durak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beklenen durak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beklenen durak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL