Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
mernis38
mernis38

Biter mi 610 gün

Yorum

Biter mi 610 gün

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

789

Okunma

Biter mi 610 gün

Bir cezaevi anısının şiirleştirilmiş hali

Uzandım ranzaya yattım
Her gün postaya mektup attım
Mektubun gelir diye yollara baktım
Saymakla biter mi 610 gün

Bileciğin yolları uzar bükülür
Gözlerimden kanlı yaşlar dökülür
Mektubun gelmeyince boynum bükülür
Anlatmakla biter mi 610 gün

Biter mi bu acı günleri saymak
Olur mu hiç yeni yare doymak
Yersin namzet iken her gün dayak
Söylemekle biter mi 610 gün

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Biter mi 610 gün Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Biter mi 610 gün şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Biter mi 610 gün şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Deniz Pınar
Deniz Pınar, @denizpinar
24.4.2012 19:57:51
Hmm :) Anladım.
Merak etmiştim gerçekten.Tebrikler.
Deniz Pınar
Deniz Pınar, @denizpinar
24.4.2012 10:30:18
Nerdesiniz ? 610 gun ne.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL