Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
gönülehli

Ovit Tüneli

Yorum

Ovit Tüneli

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1411

Okunma

Ovit Tüneli

Ovit Tüneli


Başbakan katılacak,
Temeli atılacak,
Bu tünel Türkiye’nin,
En uzunu olacak.

Bu sevinçli yürekle,
Ovit’te kar kürekle.
Bunca yıllar sabrettin,
Birkaç gün daha bekle.

Değince yiğit eli,
Görürüz bu tüneli,
Artık çok ümitliyim,
Gerçekten sevinmeli.

Hatırla Ekrem Bey’i,
O Rize’nin her şeyi,
Tünelin hayaliyle,
Yaşıyordu neşeyi.

Hayal, oluyor gerçek,
Yaşayanlar görecek,
Ferhatlar ve Şirinler,
Muradına erecek.

Sevindim bu habere,
Yayacağım her yere:
"Sevenler kavuşacak,
Ovit ötesi yâre".

İbrahim’den son durum,
Yerindedir huzurum,
Komşuydu, birleşecek,
Rize ile Erzurum.

İbrahim Günaydın

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ovit tüneli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ovit tüneli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ovit Tüneli şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
23.4.2012 22:03:04
5 puan verdi
Kutlarım,hoş geldiniz..........
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL