Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
rasay
rasay

ŞEREFTİR

Yorum

ŞEREFTİR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

925

Okunma

ŞEREFTİR

ŞEREFTİR

Allah’a inanmak akıl yolu,
O’na inanan bulur doğru yolu.
Akledip sığınan Hakk’ın has kulu,
Ne var ne yok hepsi senindir,
Hakk’a kulluk bana şereftir...

Ezelde sen vardın, ebette varsın,
Yarattıklarına can ve de kansın,
Her cana şefkat kapını açarsın,
Ne var ne yok hepsin senindir,
Hakk’a kulluk bana şereftir...

Kaza ve kaderim senin elinde,
İnananı yüceltirsin sevginde,
Hep sen varsın, sen varsın şu dilimde,
Ne var ne yok hepsin senindir,
Hakk’a kulluk bana şereftir...

Şair: Abdullah Yaşar Erdoğan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şereftir Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şereftir şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞEREFTİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL