Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ça
çağlı üresin

ARKADAŞ

Yorum

ARKADAŞ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1107

Okunma

ARKADAŞ

ARKADAŞ


Bulutlar ağlarmı arkadaş dedim
Ağlıyor ya işte dedi.
Peki ağaçlar üzülürmü arkadaş dedim
Baksana yapraklarını bile döktü dedi.

İyi ya rüzgar kızarmı kanka dedim
Olurmu öyle kızmasa esermi dedi.
Peki o beni seviyormu arkadaş dedim,
Başını öne eğdi ve dediki,
Sevseydi yanında olurdu dedi.

işte o an sustum konuşamadım,
Tutuldum kaldım be arkadaş.






Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Arkadaş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Arkadaş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ARKADAŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL