Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Dursun TOMBUL
Dursun TOMBUL

LOCK TOPSUZ ŞAİR

Yorum

LOCK TOPSUZ ŞAİR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

740

Okunma

LOCK TOPSUZ ŞAİR

LOCK TOPSUZ ŞAİR

Aşk’ın daktilosunda,
Aramızda karbon kağıdı;
Dolamışlar silindire.
Bitmeyen melodramlar,
Cirit atarlar
Üzerimizde.

Bir tuş ayrılık,
Bir tuş özlem.
Bir tuş avucunu yalamak.
Bir tuş da hüsran,
Bir tuş daha.

Tühh bee
Kağıt bitti ulan... (17.4.2009 tarihli 7. şiir kitabımdan)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Lock topsuz şair Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Lock topsuz şair şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
LOCK TOPSUZ ŞAİR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL