Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
sa
sacramentum

bileyen vedalar

Yorum

bileyen vedalar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

544

Okunma

bileyen vedalar

Hep bir daha konuşmayacağım diye yeminler ettim
Ama olmuyor, ben onu bir başka sevdim
Ferhat’ın Şirin’i, bülbülün gülü sevdiği gibi değil
Ben bir kalemdim, onu kalemtraş gibi sevdim
Her görüşmemizde biraz daha eksildim
Ne var ki her vedada artık daha keskindim

sacramentum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bileyen vedalar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bileyen vedalar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bileyen vedalar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
9.4.2012 19:35:05
Beğeni:
0
Okunma:
544
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL