Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
ahmetöztürk
ahmetöztürk

GÜL

Yorum

GÜL

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1516

Okunma

GÜL

-----------GÜL---------

Aşık oldum ben güle,
İnadına bülbüle,
Bülbül gibi bakalım,
Gelecek miyim dile,

Dil tutulur susarım,
Gülü anınca neden,
Göçer surum hisarım,
Geçerim ben kendimden

Yana tüte ağlarım,
Halden hal’i boylarım,
Maksadım gül değil,
Aşk, muhabbet ararım,

Ahmet ustam dur hele,
Mızrabını vur tele,
Aşk muhabbet güldedir,
Çeksen de bunca çile...

05.04.2012 ----ÇERKEZKÖY

----AHMET ÖZTÜRK----

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Gül Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL