Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ozan-)
ozan-)

DAMLARIMDA YATMA SEN

Yorum

DAMLARIMDA YATMA SEN

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

965

Okunma

DAMLARIMDA YATMA SEN

DAMLARIMDA YATMA SEN






Benim damlarımda yatamaz, hasta olursun sen,
iliklerine kadar işler soğuklar.
Kırağı yağar gözlerine ağlamaklı,
don olur yorganının üzerinde.
taş keser yastığın.
ayazlarda kalırsın sanki çıplakmışsın gibi sen,
şimşekler çakar karanlık gecelerin aydınlanırken
fırtınalar kopar çatılarında,
savurur hayallerini oradan oraya,
sen düşmemek için tutunacak yer aradığnda,
düşlerin gelir apansızca imdadına.
boğazında düğümlenir gülmeler,
öksürükler aksırıklar başlarken
ciğerlerin parçalanır hasta olursun
benim damlarımda yatarsan eğer sen...!!



ozan-)



.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Damlarımda yatma sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Damlarımda yatma sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAMLARIMDA YATMA SEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sedanur
Sedanur, @sedanur
6.4.2012 14:54:44
5 puan verdi
yatılsa da hasta yatılma sa da tercihsiz bir deve

selametle
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL