Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
FUAT ATAK
FUAT ATAK

1 Nisan

Yorum

1 Nisan

1

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1614

Okunma

1 Nisan

1 Nisan





Sen olmadan geçen zaman
İleri alınmış bir saat gibiydi
Yaşanmamış, boş
ve giderek anlamsızlaşan..
Oysa şimdi ben
desem ki
seni unuttum sildim attım kafamdan
1 Nisan şakası sanıp
inanmayacaksın..
olsun, sen yine de şaka san!..

Fuat@k 1 Nisan 2012

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
1 nisan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 1 nisan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
1 Nisan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sadibal
sadibal, @sadibal
1.4.2012 13:13:21
Şair elbette inandığı gibi yazacaktır...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL