Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ikiekmekbimaltepe
ikiekmekbimaltepe

Oyunumuz başlamak üzere.Lütfen…

Yorum

Oyunumuz başlamak üzere.Lütfen…

( 3 kişi )

2

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1913

Okunma

Oyunumuz başlamak üzere.Lütfen…

Oyunumuz başlamak üzere.Lütfen…

Tiyatroda telefonlarını kapatmayan insanlar tanıdım.
Hayır hayır!
Saygısızlıktan değil.

Yalnızlıktan…


Sercan Korkuç

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Oyunumuz başlamak üzere.lütfen… Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oyunumuz başlamak üzere.lütfen… şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Oyunumuz başlamak üzere.Lütfen… şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
meselci
meselci, @meselci
26.7.2012 13:28:05
5 puan verdi


ah yalnızlık.

Yalnız zamanda mı yazdın bu satırları yoksa?

:)
Kalimera.
Kalimera., @kalimera-
23.3.2012 22:13:59
5 puan verdi
Hımm, hiç böyle düşünmemiştim. Hatta yakın zamanda telefonuyla çekim yapan birine de kızmıştım bir gösteri sırasında.
Yine de hoş değil. ^_^

İnsan her yerde yalnız aslında...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL