Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
mecnun_60
mecnun_60

HALISAHANIN ASLANLARI

Yorum

HALISAHANIN ASLANLARI

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

904

Okunma

HALISAHANIN ASLANLARI

bu şiiri bizim işyerinde çalışan ve halısahada maç yaptığımız arkadaşlarım için yazdım, tabi bazı arkadaşlarım rakip takımdı:)))

Halısahaya kartal indi
Aslan indi
Fırtınayla kükreyenler
Karşı takımı yendi

Yenildiler şans dediler
Bir daha yenildiler
Biz ısınamadık dediler
En sonunda gerçeği kabullendiler

İlk maç yedi dört
İkinci maç yedi altı
Rakipte yükseliş vardı
Skor on iki yedi
Bizimkiler buraya kadar dedi

Macera devam edecek
Bizimkiler hep yenecek
Ama bir sorun var
Bizimle kim rekabet edecek…

DURAN ATİK

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Halısahanın aslanları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Halısahanın aslanları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HALISAHANIN ASLANLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL