Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
derya çakır
derya çakır

O ZAMAN BELKİ BENİ ANLARSIN

Yorum

O ZAMAN BELKİ BENİ ANLARSIN

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

868

Okunma

O ZAMAN BELKİ BENİ ANLARSIN

Gözlerin yağmur gibi aksın

Sende bir gün mutsuz olasın

Yüreğinde fırtınalar kopsun

O zaman belki beni anlarsın

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Ellerindeki çiçekler solsun

Seni seven asla olmasın

Kalbinde acılar kalsın

O zaman belki beni anlarsın

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Gözlerindeki yaşlar deniz olup taşsın

Dalgalar seni dışarı atsın

O an çaresiz kalasın

O zaman belki beni anlarsın

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
O zaman belki beni anlarsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O zaman belki beni anlarsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O ZAMAN BELKİ BENİ ANLARSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
EFEKAN ATASOY
EFEKAN ATASOY, @efekanatasoy
7.6.2012 16:11:43
yok yok sevgiliye bunlar yazılır mı hiç ....böyle beddua edilir mi ?
yadigarmalkoç
yadigarmalkoç, @yadigarmalkoc
15.3.2012 15:40:04
Merhaba,
Tabi ki gönlünüzden gelenler yazdıklarınız.Kutlarım.Saygı duyarım.
Ama şunları yazamadan sayfanızdan çıkmak istemedim.
Öncelikle zemin rengi ve yazı rengi öyleki okumakta zorluk çektim.Sonuçta yazdıklarınızın tabiki kolay okunması lazım.
İkincisi o kalpler nedir.Neden koydunuz anlamadım.:)
Saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL