Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
n.kaygısız
n.kaygısız

hükmünü yitirmiş iki söz

Yorum

hükmünü yitirmiş iki söz

3

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

737

Okunma

hükmünü yitirmiş iki söz

hükmünü yitirmiş
iki söz
aramızda..

ufalanmış
onca yeşil yaprak
kuruyup
dalında

bahara
değmeden
sürmeden kokusunu
maviliklere..


belli
dönmemiş
gidenler
kalanlar
sayrılı
ve
ağıtta..


kıyısında
bekliyor
adam
gece dalgarı dinliyor
yıldızları sayıp
gündüz
martıları..

denizin tuzu
göz yaşında
özgür..

biliyor
son yolcusu
yıldızsız bir
gökyüzünde esir
gözleri kömür karası
elleri
yanık..

hükmünü yitirmiş
iki söz
aramızda..

biri dilimizde saklı
diğeri
yürekte
üryan..


03/03/2012
ödemiş

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Hükmünü yitirmiş iki söz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hükmünü yitirmiş iki söz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
hükmünü yitirmiş iki söz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
KÜÇÜK OZAN
KÜÇÜK OZAN, @kucukozan
3.3.2012 20:54:45
ÜSTADE; DİZELERİNİZ NEFİSTİ. GÖNÜL SESİNİZ VE YAZMA ŞEVKİNİZ HİÇ EKSİLMESİN. SAYGILARIMLA....
Nagodka
Nagodka, @nagodka
3.3.2012 14:28:25
Duygu dolu yüreğinize sağlık saygılar hocam, esenlikler
eroluraz
eroluraz, @eroluraz
3.3.2012 13:46:29
Yeterince efkârlıydım bu gün dost şairim. Tuz biber oldu şiiriniz...:'(
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL