Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
pesse
pesse

AÇTIĞI ZAMAN

Yorum

AÇTIĞI ZAMAN

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

4,7

Puan

734

Okunma

AÇTIĞI ZAMAN

AÇTIĞI ZAMAN



Nedenlere takılırken hayallerim
Umutsuzluğun güneşi karartırdı
Mehtabı
Amaçsızdı nefes alıp vermeler
Bir çiğ tanesinde kanardım suya
Bahçıvanı
Olurdu ruhumun meleklerde; Ölüm
Karalanlığın kapıları aralandığı zaman

Çöle kök salmıştı güllerim
Ve bülbülün aşkıda
Hezeyan olurdu umutsuzluk vadilerinde
Bir okun ucunda söylenirdi
Aşkın ağıtları
Bir közün taneleri savrulduğu zaman

Ayrılığın hüznü çökerken sinelere
Buruk bir hazanın aralanır kapıları
Puslu gözlerle bakarken savrulan yapraklara
Bir yaş süzülür en mahrem anılardan
Kalabalıklar yitirir anlamını
Ayrılığın hazan gülleri açtığı zaman

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

67% (2)

4.0

33% (1)

Açtığı zaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Açtığı zaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AÇTIĞI ZAMAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
1.3.2012 18:18:48
5 puan verdi
Güzel dizelerdi abdullah,yüregine sağlık.
Saygılar......
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL