Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
şair67
şair67

BOM BOŞTU İNAN KALBİM

Yorum

BOM BOŞTU İNAN KALBİM

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1210

Okunma

BOM BOŞTU İNAN KALBİM

BOM BOŞTU İNAN KALBİM

Bir güneş doğdu.
Yüreğime.
İnan, sımsıcak.

Bir yıldız, doğdu.
Benim için,

Evet
Yalnız ve yalnız.
Benim için.

parlak’ mı.
Parlak.

Bir sevgi, doğdu.
Bir aşk doğdu.
Bir sevda doğdu.

Emsalsiz mi.
Emsalsiz.

Yaktın, beni
Beni yaktın.

Kerem ile Aslı.
Fehat ile şirin.
Mecnun lle,
Leyala misali.

Hele.
Kırkımdan sonra.
Birde
Kırkımdan sonra.
Seni gidi , densiz.

Yaşayamam.
Yaşayamam.
Bu yaştan , sonra.
İnan sensiz.

14.Ekim.2007.
Şair 67.
Ali Cemal AĞIRMAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bom boştu inan kalbim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bom boştu inan kalbim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BOM BOŞTU İNAN KALBİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Makman
Makman, @makman
14.10.2007 13:27:51
Haklısın şair, sonbahar aşkları güzeldir.
şair67
şair67, @sair67
14.10.2007 00:56:28
Hani derler ya,
İnsanı, kırkın dan sonra.
Teneşir paklar.
Bende diyorum ki.
Asıl bundan sonra .
Yaşanır aşklar.
Ne dersiniz.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL