Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
ay
ayyildiz

BENİDE YAKTIN KENDİNİDE

Yorum

BENİDE YAKTIN KENDİNİDE

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2162

Okunma

BENİDE YAKTIN KENDİNİDE

BENİDE YAKTIN KENDİNİDE

Bir sevgimiz vardı,dillerde yüreklerde
Herkes konuşur,hep dilellerde
Bir inat uğruna, geldik ne halller
Benide yaktın kendinide

Sen pencereye cıkınca,cıkardı komşularda
Sana doğru yürüsem,ismimiz ağızlarda
Ağaçlar ismimizi yazmış dağlarda
Benide yaktın kendinide

Sana kıyamazdım, yüreğimde yaşardın
Boynunu büker güler bana bakardın
Bir ateş gibi kor olur içimi yakardın
Bir inat ugruna benide yaktın kendinide

mustafa

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Benide yaktın kendinide Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Benide yaktın kendinide şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENİDE YAKTIN KENDİNİDE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ay
ayyildiz, @ayyildiz42
25.11.2006 00:11:35
Sami bey teşekkür ederim.sizlerede güzel calışmalar
samiarslan
samiarslan, @samiarslan
24.11.2006 23:32:56
Hep bu inatlaşmalar yokmudur
yakanda yaktıranda alıyor payını pişmanlıklar doğuyor

güzel çalışma kutluyorum hoşçakalın
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL