Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Talat Özgen
Talat Özgen

Emanetim olsun ciram

Yorum

Emanetim olsun ciram

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1056

Okunma

Emanetim olsun ciram

Yine hezimetlerdeyim
Karşı koyamadığım kaderlerde
Yüreğime sıkılmış bir kurşun
Hayat ise can derdinde

Koluma taktim caresizligi
Gidiyorum gündüz gece
Bir ileri iki geri
Sanki her sey düzmeceden de öteye

Son nefes belki bir kurtulus
Zaman carki giyabinda
Yasananlar yalan ve bos
Yoksa eger askta bir cefa

Mutlulugu sonsuzlugun
Yelin biraktigi miras gibi
Arasanda bulamazsin
Ne izini ne isini

Kaybolan kayiplardayim
Kopacak kiyamet bir teselli
Emanetim olsun ciram
Bozsa da yanarken sessizligi

(Berlin,28.02.2012)

Talat Özgen

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Emanetim olsun ciram Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Emanetim olsun ciram şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Emanetim olsun ciram şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sunduzyaşar
sunduzyaşar, @sunduzyasar
28.2.2012 23:45:13
Koluma taktim caresizligi
Gidiyorum gündüz gece
Bir ileri iki geri
Sanki her sey düzmeceden de öteye kutlarım kalemi.. daim olsun.. saygılar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL