Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Serkan.m
Serkan.m

0 Değeri İle 1 Değeri

Yorum

0 Değeri İle 1 Değeri

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

843

Okunma

0 Değeri İle 1 Değeri

Son olmasını istemiştin öyle değilmi
Son senin için bir başlangıçtı

Sevilmek istemiştin çokça öyle değilmi
Sadece seven sen olmuştun oysaki

Hep beraber olmayı hayal etmişti öyle değilmi
Ancak o başkasıyla hayal etmişti herşeyi

Sen hep benim kalacak diye düşünmüştün değil mi
Oysa ki o senin bile değildi sadece "0"dı o

Sense 1din Anlamın vardı birden fazla yazıldığında
Anlamını değeride büyümekteydi

Ya o... 0 ı istediğin kadar yazsanda o yine 0 kalacaktı
Sendin onu tamamlayan ancak o gidince anlamın değişmedi ki

O değerini , önemini kaybetti sense
Senliğinle ve özelliğinle kaldın

O halde nedir bu üzülmeler nedir
Önünde mutluluk yolları dururken
Hüzün dolu yolda ne işin var ?

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
0 değeri ile 1 değeri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 0 değeri ile 1 değeri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
0 Değeri İle 1 Değeri şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL