Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
yakuphan kılınç
yakuphan kılınç

SEVİYORUM ARKADAŞ

Yorum

SEVİYORUM ARKADAŞ

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

833

Okunma

SEVİYORUM ARKADAŞ

Kalbimi kaptırdım esmer birine
Öyle bir güzel ki benzer şirine
Taht kurdu gönlümün orta yerine
Deli gibi seviyorum arkadaş

O benim gönlümün aşkı sevda
Sevdiğim bir tanem güzeller hası
Aklımı başımdan aldı edası
Deli gibi seviyorum arkadaş

Hayatımdan onu silip atamam
Bir derdime binbir dertler katamam
Sevda öyle yeşerdi ki yatamam
Deli gibi seviyorum arkadaş

2010
Yakuphan kılınç

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Seviyorum arkadaş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seviyorum arkadaş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVİYORUM ARKADAŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
24.2.2012 10:42:35
5 puan verdi
Kutlarım yine çok güzel bir şiirdi...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL