Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
muratcanbolat
muratcanbolat

Ey Şair!

Yorum

Ey Şair!

2

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

1046

Okunma

Ey Şair!

Şair misin?
Şairim.
Şairsin demek?
Elbette öyle.
O halde Ey Şair!
Diyeceklerime kulak ver
Söz özünden gelirse gerçekten şairsindir
Al sözü kalp dilinden çiğ atma şair sindir

Murat CANBOLAT

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ey şair! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ey şair! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ey Şair! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
nene hatun
nene hatun, @nenehatun
20.2.2012 16:50:40
Adayım hâlâ ... sanırım sindiriyorum
Kısa anlamlı teşekkürler
saygımla.
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
20.2.2012 09:37:22
KUTLARIM ÇOK GÜZEL ŞAİR PORTRESİ OLMUŞ... SELAMLAR...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL