Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
yasenyahic
yasenyahic

GEC Mi ARTIK

Yorum

GEC Mi ARTIK

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1502

Okunma

GEC Mi ARTIK

GEC Mi ARTIK

ATES OLSAN iLK BEN YANARDIM..
SU OLSAN SENiNLE BOGULURDUM..
YEL OLSAN TÜM BEDENiMi SARARDIN..
TOPRAK OLSAN KOYNUNDA YATARDIM..

ÖZLEMiN O KADAR ACIKi , ATESTEN BETER YAKAN...
O BAKISINA KURBAN OLAYIM BENi BENDEN ALAN..
GEL ARTIK TUT ELLiMi BiTSiN BU ÖZLEM..
OLMAYACAK DUAYA AMiN Mi DiYORUM BEN ?..

GECE GÜNDÜZ BiR BiRiNi KUVALAR BiRTANEM..
YOKSUN NE HAYALLERiMDE NE DÜSÜMDE SEN..
GEL AL BENi GÖTÜR DEDiM ARTIK COK GEC Mi DiYELiM ?..
ÖLÜYÜ DiRiLTE BiLiRMiSiN SEN ?................................



HAFiZE

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gec mi artık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gec mi artık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEC Mi ARTIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL