Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
BA
BARKIN

SENSİZLİK

Yorum

SENSİZLİK

2

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1160

Okunma

SENSİZLİK

Yalnızlık bir kırağı örtüsü soğuk
Güneşle hayata uyananların görmediği
Mutlulukları donduran bir beyaz bulut
Her gece ayın ışığıyla beslediği

Sensizlik yağıyor üzerime
İliklerime kadar sensizim
Gözyaşlarımla birleşince yüzümde
Bir misli artıyor sensizliğim

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sensizlik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensizlik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SENSİZLİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
figarro
figarro, @figarro
9.10.2007 23:15:11
Sitedeki bininci 'SENSİZLİK' ADLI şiir(sadece tahmindi). Şiir iki ayrı kısa şiirden oluşan yine kısa bir şiir.
Mutlulukları donduran bir beyaz bulut ' diyerek neyi anlatmak istediğinizi anlamadım.Sadece kafiye çabası olmasa gerek.Bir bütün içinde ne demek istediğiniz belki tahmin edilebilir ancak kullandığınız cümle yerine oturmamış.Bunlar benim düşüncelerim.Paylaştığınız için sağolun.

figarro tarafından 10/9/2007 11:16:02 PM zamanında düzenlenmiştir.
Hasan Öztürk
Hasan Öztürk, @hasanozturk
9.10.2007 23:07:46

Sensizlik yağıyor üzerime
İliklerime kadar sensizim..Tebrikler Hasan Öztürk
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
9.10.2007 23:04:47
Beğeni:
1
Okunma:
1160
Yorum:
2
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL