Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
nuhkenis
nuhkenis

Her aşk bir ayrılık öyküsü yazar

Yorum

Her aşk bir ayrılık öyküsü yazar

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

715

Okunma

Her aşk bir ayrılık öyküsü yazar

Gittin gideli mevsimimden
Gözlerimden bulut sızar
Ya başında ya yarısında
Her aşk bir ayrılık öyküsü yazar



Hangi gün güneş batmamış ki
Hangi kalp yalnız atmamış ki
Rüzgar ve yağmur bırakmamış ki
Her aşk bir ayrılık öyküsü yazar


Soğuk vurur düşler üşür
Geceler haince gülüşür
Mutlu son birden değişir
Her aşk bir ayrılık öyküsü yazar


Hangi gün güneş batmamış ki
Hangi kalp yalnız atmamış ki
Rüzgar ve yağmur bırakmamış ki
Her aşk bir ayrılık öyküsü yazar

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Her aşk bir ayrılık öyküsü yazar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Her aşk bir ayrılık öyküsü yazar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Her aşk bir ayrılık öyküsü yazar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL