Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
dumanlıgönül
dumanlıgönül

AŞKIN ESRAR'I

Yorum

AŞKIN ESRAR'I

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1080

Okunma

AŞKIN ESRAR'I

Dün gece aklımı, aldı serimden
Gözleri manalı, eşsiz bir peri,
İki gözüm yaşla, kalktım yerimden
Böyle olmamıştım, ezelden beri.

İnsan mı melek mi, ne idi soyu
Saçları kızıldı, sözleri koyu
Ansızın uykumda, bir rüya boyu
Sonra nihan oldu, bilinmez yeri.

Rüyamda verdiğin, bir garip mola
Beni benden etti, bu nasıl bela
Bu can kurban deyip, düşmeli yola
Giden beklemeyle, gelir mi geri.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşkın esrar'ı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın esrar'ı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKIN ESRAR'I şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sevgi_yumagi
sevgi_yumagi, @sevgi-yumagi
10.2.2012 10:43:28
Emeğine yüreğine sağlık ba arkadaşım

Her gideni bekleyecek mecal yok
Bu beden burada sensiz çarpacak
Yaşananlar mazi oldu diyorsan
Buna artık yapılacak başka bir şey yok
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL