Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
se
serco

Tükeniyorum

Yorum

Tükeniyorum

( 2 kişi )

2

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1181

Okunma

Tükeniyorum

Bütün olumsuzluklara rağmen hep umutluydum
yoruyor artık beni hızla yitip giden yaşanamayanlar
günden güne unutuyorum
gülmeyi.
Apansız bir rüzgarda açamıyorum kollarımı
yağmuru sevmiyorum eskisi gibi,
çok sonra farkettim
aldığım nefes zehirliyor beni
tükeniyorum

Sercan Ateş
02.02.2012
17.19

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Tükeniyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tükeniyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tükeniyorum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
sahin.seckin
sahin.seckin, @sahin-seckin
4.2.2012 23:51:10
5 puan verdi
her akşamın sabahı vardır
güneş elbet doğariumudunu kaybetme.



iyi akşamlar saygılar
nazlıgül
nazlıgül, @nazligul35
4.2.2012 23:15:50
5 puan verdi
Umut var olmalı her zaman.

dizeler hüzünlüydü..


tebrikler..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL