Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
AHMET 43
AHMET 43

KIRAĞI VURDU

Yorum

KIRAĞI VURDU

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

924

Okunma

KIRAĞI VURDU


KIRAĞI VURDU

Sabah kalkınca her telim beyaz salkım
Saçım ağarmış kendimi yok sandım
Terlemiş bıyıklarım dona çekmiş saydım
Cümle kuramadım dudaklarım yok sandım

Düş ederdim, dağda uykuma kandım
Layiha sarmış bedenimi felç olduğumu sandım
Meğer gözlerim yumulmuş kar altında kaldım
Kış gününde her demime kırağı vurdu sandım.

Tümce değil kulağım tıkanmış sağır oldum sandım
Her iftirayı duymadan duymuş gibi kafamı salladım
Gülen topluluğu görünce hepsi deli oldu sandım
Meğer kış günü soğuktan kırağı vurmuş saydım.

Karpuz yoktu kabuğundan gemi yapacak,
Leblebiler kırılmış,Tava gelmemiş,odu sönmüş
Kırk çeşit nesne ile boyadık insanları kandırdık
Kış günü yağan karda kırağı vurdu sandık.
AHMET YAVUZ
EMEKLİ-43
31.01.2012
1691/1-21

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kırağı vurdu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kırağı vurdu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KIRAĞI VURDU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YAZGI24
YAZGI24, @yazgi24
3.2.2012 23:05:35
hiç emek verilmemiş bir şiir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL