Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
babstone
babstone

umut....

Yorum

umut....

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1172

Okunma

umut....




umuda kürek çekmek gibi güzel olmalısın ki..
umutlanayım...
her deyiverişimde aklıma gelmelisin ki..
unutmayayım...
üzülme bir daha deneriz demelisin ki...
mutlu olayım..
sen yaşa ki..
bende yaşayayım....

babstone 28,06,2011-3

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Umut.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umut.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
umut.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
fırtına.
fırtına., @firtina-
30.1.2012 10:54:04
5 puan verdi
çok anlamlı. Tebrikler. Yüreğinize sağlık.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL