Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
CİDELİ
CİDELİ

BÜYÜKSÜN ALLAHIM

Yorum

BÜYÜKSÜN ALLAHIM

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1759

Okunma

BÜYÜKSÜN ALLAHIM

BÜYÜKSÜN ALLAHIM YÜCELİĞİNLE
YARATMAK SIFFATIN KUDRETİNLE
ÖYLE BİR DÜNYAKİ İBRETLER DOLU
İBRETLİ KAİNAT GÖREBİLENE
İNANÇ BÜYÜK SERVET İMAN EDENE
NE NİMETLER SUNMUŞSUN BİZ KULLARINA
YESİNLER İÇSİNLER HEP KANA KANA
ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM SANA
ŞÜKÜRDE İBADET İNANANLARA
ŞÜKRETMEK GEREKİR YÜCE ALLAHA
KAPANINCA GÖZLER SONSUZ UYKUYA
GÖÇMÜŞ OLACAĞIZ ÖBÜR TARAFA
HEPİMİZ GİRECEĞİZ KARA TOPRAĞA
İMAN ETMEK GEREKİR BÜTÜN BUNLARA
İNANÇ BÜYÜK SERVET İNANANLARA
EMEK CİDELİ ŞAİR MUSTAFA CESUR

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Büyüksün allahım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Büyüksün allahım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BÜYÜKSÜN ALLAHIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İSMAİL SÜKLÜM
İSMAİL SÜKLÜM, @ismailsuklum
28.1.2012 23:55:47
5 puan verdi
İşte geldik işte gidiyoruz.
Emeğine sağlık Cideli Kardeşim.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL