en öndeki koyunun izlerine basarak ilerlemektir koyun olmanın ilk şartı eti sütü yünü tüyü.. gerisi teferruatı..
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
en öndeki koyunun izlerine basarak ilerlemektir koyun olmanın ilk şartı eti sütü yünü tüyü.. gerisi teferruatı.. ***Bilki koyunun yününden olur KEÇE, ama bu güzel dizelerinizin ışığında keçeleşmiş beyinlerden kurtuluruz da asıl manayı kavrarız inşallah.Sağol dostum
sürü bilinciyle davranmayan çocuklar yetiştirebilmemiz temennisiyle beraber tebrik ederim tespitleriniz hep orjinaldi hala da öyle iyi ki şiirlerinizle varsınız gerisi teferruat,,
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.