Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ka
kamil kazak

doğum günün kutlu olsun

Yorum

doğum günün kutlu olsun

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

4252

Okunma

doğum günün kutlu olsun

Tek kişilik sürgündüm
Bir acıdan,diğerine
Sürgün verip
Soykırım satın alınmıyordu
Bilirsin
İki elim kanda olsa gelirim
Ev kira,boğaz satın
İki elim hayatta benim
Ve dört yanım uçurum
Korkumuz kalmadı kurttan,çakaldan
Hayatın canımıza yetmişliği varsada
Başka şeylerinde yetmişliği var
Alırız bakkaldan.
Doğum günün kutlu olsun.imkanSIZIM.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Doğum günün kutlu olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Doğum günün kutlu olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
doğum günün kutlu olsun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL