Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
denizhan
denizhan

Ben Seni öyle çok Sevdim ki

Yorum

Ben Seni öyle çok Sevdim ki

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1582

Okunma

Ben Seni öyle çok Sevdim ki

Ben Seni öyle çok Sevdim ki

Ben seni her şeyden daha değerli kıldım
ve her kezden kat kat daha fazla sevdim
ve gidişinle kopardın kıyametleri
sarstın kalbimi

öyle çok dolu dolu sevmiştim ki seni
gidişin yıktı be sevgili
öyle zor öyle dolu öylesine kat kat acılar çektim ki
vallahi yemin ediyorum yaşayıp tatmamıştır bunları
yeryüzündeki hiçbir canlı

ben seni öyle çok sevdim ki
yalnız seni gördüm
yalnız seni bildim
senin olan her şeyi sevip
ve benim olan ne varsa şu dünyada
silip her şeyi attım bir kenara

ben seni öyle çok sevdim ki
anlatabilseydim sevgimin üçte birini
dağlar bile kıskanıp
taş üstünde taş kalmaz
yıldızlar bile sararır solardı güller gibi be sevgili...






Deniz GÜRBÜZ 25.01.2012 saat 20:20

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ben seni öyle çok sevdim ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben seni öyle çok sevdim ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben Seni öyle çok Sevdim ki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gelmeyenvuslat
gelmeyenvuslat, @gelmeyenvuslat
26.1.2012 02:28:58
5 puan verdi

ben seni öyle çok sevdim ki
anlatabilseydim sevgimin üçte birini
dağlar bile kıskanıp
taş üstünde taş kalmaz
yıldızlar bile sararır solardı güller gibi be sevgili...

Dilin söyleyemdiğini çoğu zaman gözler söyler,sevilen ya bakmasını bilemedi ya da anlamak istemedi bu yüce sevgiyi,Duygularınıza sağlık dost yürek,gidene uğurlar olsun.sevgiye hasret o kadar gönül var ki biri mutlaka değerinizi bilir .tebrik ediyor daimi başarılar diliyorum selamlarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL