Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ARSLAN TUĞRUL ÖZER
ARSLAN TUĞRUL ÖZER

SİLİK KOLYE

Yorum

SİLİK KOLYE

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1087

Okunma

SİLİK KOLYE

SİLİK KOLYE

Verebildiğim
ne bir kolye vardı
bir yüzünde sen
diğerinde ben olan...

Atamadı gönlüm
bilmeden astığın
sen tarafı silik kolyeni
hiç bir zaman...

Asmadın ki
çöpe attım diyebilesin
sevda
umursamadan...

Arslan Tuğrul ÖZER

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Silik kolye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Silik kolye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SİLİK KOLYE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yusufmansiz
Yusufmansiz, @yusufmansiz1
20.11.2018 00:01:02
5 puan verdi
Kandilin mübarek olsun, şiirini kutlarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL