Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
ibrahim sarıduman
ibrahim sarıduman

kuş tüyü

Yorum

kuş tüyü

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

819

Okunma

kuş tüyü

deli bir rüzgar eser
usulca
gece yanaklarımda üşür
kanatlarında hüzün uçurtmaların
yıldızlar hasret bölüşür

bir avuç suda bulanır
gün beyazı yağmur sonrası
taşı eriten gerçek
kalp kafesimde korkular

siyah
soğuk
biraz da kuş tüyü
aksaray mış
kalabalık
bağıranlar sallananlar
hep üzerime
hep üzerime
aksaray mış
neler varmış
daha on dört yaşım
bu benim ilk evden kaçışım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kuş tüyü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kuş tüyü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
kuş tüyü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL