Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Miryan
Miryan

yolum karıştı

Yorum

yolum karıştı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

694

Okunma

yolum karıştı

yine bir gece yarısı başlayan
Sonu belirsiz bir yolculuk
Uzayan yollar kimsesiz sokaklar
Yol kenarında kazalar
Bir gece yarısı vakit
Cinayet mahallinden geçerken yolum
Korkunç sesler yükselir göğe doğru
Temiz güzel şehrin
Ayaş sokaklarından geçiyor yolum
Kendini kaybetmiş insanlar
Ayaş sokaktanlardan geçiyor yolum
Yine bir gece yarısı yolum yoluna
Karıştı yürüyorum
Kime neden yürüyorum
ınan bilmiyorum yürüyorum
Bildiğim yolum yoluna karıştı
Vakit gece yarısı bir iki üç
yolum karıştı


veysel tetik

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yolum karıştı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yolum karıştı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yolum karıştı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL