Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
galaoğlu
galaoğlu

Sevgiden nasipsiz yüreği taştan

Yorum

Sevgiden nasipsiz yüreği taştan

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1125

Okunma

Sevgiden nasipsiz yüreği taştan

Sevgiden nasipsiz yüreği taştan

El ayağı var benzer insana
Salya sümük saçar susamış kana
İçini kin bürümüş gözü kararmış
Her fırsatta kıyar gencecik cana

Boynunda atkı potin ayakta
Korku salar caddelerde sokakta
Sevgiden nasipsiz yüreği taştan
Onun gözü can almakta vurmakta

Ekrem madenli
30/12/2011

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevgiden nasipsiz yüreği taştan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgiden nasipsiz yüreği taştan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgiden nasipsiz yüreği taştan şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL