Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
interment
interment

Solmuş Silintiler

Yorum

Solmuş Silintiler

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

833

Okunma

Solmuş Silintiler

Karanlığı çizebilirim,Aydınlığı silebilirsem
Güneşi serinletebilirim,Kutupları ısıtabilirsem
En güçlü parmaklıklar,senin ellerinde
Unutmayı hatırlayabilirim,anılarımızı uyutabilirsem
Sesini kısabilirim sonuna kadar,duyularımı kapatabilirsem
Kabuslarımı büyütmekteyim yastığımda

Yokluğuna sarılmış,kayıp şehrin efendisiyim
Zihnimin kuytu köşelerinde
Varlığını hissetmem,yokluğunu öldürebilirsem
Hatırlamam gözlerini,yıldızları söndürebilirsem
Kuru bir yağmurun çıplak bedeninde
Silebilirmiyim seni,Kendimi de silebilirsem. |Ali Çetin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Solmuş silintiler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Solmuş silintiler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Solmuş Silintiler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL